Euroflora

Misija & Vizija

Naša misija je pružiti tržištu proverene prakse i kvalitetne sadnice, održavajući međunarodni nivo usluge za korisnike, gde je svaka faza poslovanja sigurna...

tako da ljudi mogu uživati u plodovima visokokvalitetnih sadnica.

Slika

Ko smo mi?

Mi smo u proizvodnji i prodaji različitih voćnih sadnica, uključujući jabuke, kruške, kajsije, šljive, lešnike i orah. Kada su u pitanju voćne sadnice, nudimo širok spektar sorti i vrsta kako bismo zadovoljili različite potrebe. Svake godine se trudimo povećati proizvodnju sadnica kako bismo udovoljili novim kupcima, istovremeno održavajući predanost postojećim partnerima.

Naš fokus se proširuje na usluživanje vrtnih centara, tržišta, trgovaca, distributera, kao i pojedinaca zainteresovanih za osnivanje svojih voćnjaka. Prioritet nam je pružanje personalizovane pažnje kako bismo osigurali da svi kupci pronađu tačno ono što im je potrebno.

Krenuli smo u rad kao porodična firma, tradicija je u svakom poslu najvažnija. Kod posla oko zemlje, možda je i najvažnija. Na takav način mi možemo da učimo, delimo iskustva i usavršavamo se. Takođe svo naše znanje i iskustvo smo spremni da podelimo sa našim kupcima i klijentima. Od samih naših početaka trudimo se da proizvodnja i distribucija budu podjednako kvalitetni. Ovo podrazmeva kvalitet u dva smera: obezbediti dobru sadnicu i kvalitetno je isporučiti.

Takođe, naša sposobnost da većinu sadnica proizvodimo interno omogućava nam da ponudimo konkurentske cene. Ovo se savršeno uklapa sa vizijom koja je postavljena kada je naša kompanija osnovana, a cilj joj je bio zadovoljiti izvozne ciljeve uz očuvanje kvaliteta i pristupačnosti.

Kako možemo da pomgnemo?

Možda se pitate kako vam možemo pomoći. Budite uvereni da nudimo naš asortiman proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe. Dodatno, možemo zaključiti ugovore za proizvodnju tačne količine i sorti koje vam je potrebno. Ovim pristupom osiguravamo da umanjite rizik od fluktuacija cena, jer sadnice koje proizvodimo redovno zadržavaju konkurentske cene.

U našem poslovanju, transparentnost je od suštinskog značaja. Verujemo u razvijanje potpuno transparentnih odnosa sa našim kupcima. Važno je da imaju jasne informacije o cenama, standardima kvaliteta i vremenskim okvirima isporuke. Prepoznajemo značaj ovih faktora i posvećeni smo prevazilaženju svih izazova koji se mogu pojaviti kako bismo obezbedili zadovoljstvo kupaca

U nastavku je lista proizvoda dostupnih za prikaz. Međutim, slobodno nas kontaktirajte radi dalje diskusije o specifičnim zahtevima ili pitanjima.

  • Standardne voćne sadnice - Različite vrste
  • Stubaste voćne sadnice - Različite vrste
  • Patuljaste voćne sadnice - Različite vrste
  • Ruže - Različite vrste
  • Sadnice vinove loze - Različite vrste

Pozivamo vas da nas posetite u našim rasadnicima i uverite se u kvalitet i standarde koje pružamo našim kupcima na međunarodnom tržištu.

Slika
Slika

Rastemo

Snabdevamo naše biljke zemljama Evropske unije i istočnim tržištima. U proteklih 5 godina isporučili smo više od 2 miliona biljaka zadovoljnim kupcima!

Započeli smo naš put kao porodični posao, gde tradicija ima izuzetnu važnost u svakom aspektu našeg rada. U našem poslu, posebno širom zemlje, ona služi kao osnova naših operacija. Kroz ovaj pristup, razvijamo kulturu učenja, deljenja iskustava i neprestanog usavršavanja.

Štaviše, posvećeni smo deljenju svog znanja i ekspertize sa našim kupcima i klijentima. Od našeg osnivanja, trudimo se da obezbedimo da i naša proizvodnja i distribucija pridržavaju najviših standarda kvaliteta. To podrazumeva ne samo isporuku vrhunskih sadnica, već i osiguranje da se kvalitet konstantno održava tokom celog procesa.

Slika

Ovo je takođe važno...

Naš rasadnik se nalazi u Srbiji, a imamo i podružnice u Bugarskoj. Ova lokacija nam pruža odličnu logističku povezanost i omogućava brzu isporuku naših proizvoda. Veliki deo naših biljaka proizvodimo sami, što je idealna pretpostavka da fleksibilno odgovorimo na zahteve naših kupaca. Roba koja nije iz naše sopstvene proizvodnje kupuje se u velikim količinama. To nam pruža dobre uslove kupovine i odlične mogućnosti nabavke.

Naš širok portfolio uključuje artikle i biljke od standardnih voćnih sadnica do patuljastih sadnica, sa ponudama tokom cele godine, od januara do decembra.

Naše učešće na raznim sajmovima, kao što smo izlagači na IPM Essen, uvek garantuje nove i sveže ideje.

Slika